Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andersonernestogalvez los albos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


11e minuut.
Klungelig pakt Castillo de bal. Guzmán Torres onderschept slim de pass. Guzmán Torres geeft een hoge lob. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
andersonernestogalvez - los albos 0:1

17e minuut.
Castro met een harde bal richting middenveld. Neimar Miranda kopt de bal weg. Magaña probeert de bal met de borst te controleren. Magaña schiet op doel. Colunga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. Torres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramírez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villalobos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Salazar probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Guzmán Torres rent richting de bal. Guzmán Torres geeft een hoge lob. Aguilera springt en kopt de bal. Klungelig pakt Guerrero de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Barahona speelt de bal door. Neimar Miranda rent richting de bal. Neimar Miranda speelt de bal door. Magaña is nu in balbezit. Magaña haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Colunga de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andersonernestogalvez 56%, los albos 44%.
andersonernestogalvez - los albos 0:1

62e minuut.
Granados probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera speelt de bal door. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez haalt uit met een fantastische trap. Castro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andersonernestogalvez 51%, los albos 49%.
andersonernestogalvez - los albos 0:1