Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
salvador puta
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 13.9
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Lemus passt de bal met de wreef. Rosales is nu in balbezit. Rosales probeert naar een medespeler te passen. de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mello geeft een lange en hoge pass. Moscoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus passt de bal met de wreef. Handal bereikt de bal nog maar net als eerste. Handal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas passt de bal met de wreef. Méndez is nu in balbezit. Méndez schiet op doel. Reyes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aguilera zal de hoekschop nemen. Méndez is nu in balbezit. Méndez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
salvador - puta 1:0

38e minuut.
Arroyo Peña geeft een hoge lob. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus speelt de bal door. Daar is Handal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Handal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salvador 59%, puta 41%.
salvador - puta 1:0

47e minuut.
Cerén onderschept slim de pass. Rosales is nu in balbezit. Rosales speelt de bal door. Handal is nu in balbezit. Handal schiet op doel. Moscoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Flores raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Einstein komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Pérez is nu in balbezit. Chachagua verovert de bal door een tackle van achteren. Chachagua met een sublieme pass. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
salvador - puta 2:0

83e minuut.
Chachagua is nu in balbezit. Chachagua speelt de bal door. Méndez is nu in balbezit. Méndez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Reyes de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salvador 42%, puta 58%.
salvador - puta 2:0