Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los gta los albos
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen weak


9e minuut.
Estrada onderschept slim de pass. Estrada met een sublieme pass. Guerrero rent richting de bal. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los gta - los albos 0:1

15e minuut.
Machado met een sublieme pass. Avalos is nu in balbezit. Avalos met een sublieme pass. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Colunga is nu in balbezit. Colunga geeft de bal voor. Flores kopt de bal weg. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los gta - los albos 1:1

38e minuut.
Villalobos passt de bal zonder na te denken. Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cuco Espino de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los gta 56%, los albos 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los gta - los albos 1:1

55e minuut.
Daar is Colunga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronaldo is nu in balbezit. Colunga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colunga krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Gomez verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco onderschept slim de pass. Blanco speelt de bal door. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los gta - los albos 2:1

65e minuut.
Flores rent richting de bal. Villalobos is nu in balbezit. Flores schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Villalobos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Villalobos kan niet meer verder spelen. Guzmán komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los gta 58%, los albos 42%.
los gta - los albos 2:1