Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TANGAMANDAPIO F C Los piojos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Villegas passt de bal met de wreef. Tomasito Rodríguez is nu in balbezit. Galicia is nu in balbezit. Tomasito Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasito Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuegos rent richting de bal. Cienfuegos met een sublieme pass. Valdez rent richting de bal. Valdez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TANGAMANDAPIO F C - Los piojos 1:0

20e minuut.
Santos Ortiz passt de bal in één keer door. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina passt de bal in één keer door. Tomasito Rodríguez is nu in balbezit. Tomasito Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Arismendi geeft een hoge lob. Valdez kan de bal niet met de borst controleren. Cienfuegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuegos schiet op doel. Escobar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TANGAMANDAPIO F C - Los piojos 2:0

28e minuut.
Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Arismendi geeft een lange en hoge pass. Valdez rent richting de bal. Valdez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TANGAMANDAPIO F C - Los piojos 3:0

29e minuut.
Tomasito Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cienfuegos. Tomasito Rodríguez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Santos Ortiz met een snel genomen vrije trap. Arismendi kopt de bal weg. Barrientos probeert de bal aan de voet te houden. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
López verovert de bal door een tackle van achteren. López speelt de bal door. Daar is Pizarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienfuegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuegos haalt uit met een fantastische trap. Escobar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Reynoso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Molina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reynoso. Reynoso krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TANGAMANDAPIO F C 45%, Los piojos 55%.
TANGAMANDAPIO F C - Los piojos 3:0

49e minuut.
Tomasito Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso rent richting de bal. Tomasito Rodríguez onderschept slim de pass. Molina rent richting de bal. Molina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Reynoso geeft een lange en hoge pass. Noriega probeert de bal aan de voet te houden. Valdez rent richting de bal. Valdez draait met de bal, schiet en ... Escobar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TANGAMANDAPIO F C - Los piojos 4:0

70e minuut.
Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel. Reynoso probeert de bal met de borst te controleren. Tomasito Rodríguez rent richting de bal. Tomasito Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Carranza onderschept slim de pass. Molina is nu in balbezit. Molina passt de bal in één keer door. Tomasito Rodríguez is nu in balbezit. Tomasito Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Carranza is nu in balbezit. Carranza geeft een lange en hoge pass. Tomasito Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel. Maldonado bokst de bal weg.

83e minuut.
López zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reyes rent richting de bal. Carranza is nu in balbezit. Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Noriega met een sublieme pass. Santos Ortiz is nu in balbezit. Santos Ortiz passt de bal in één keer door. Tomasito Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasito Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TANGAMANDAPIO F C 55%, Los piojos 45%.
TANGAMANDAPIO F C - Los piojos 4:0