Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
salvador los albos
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


17e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. Cerén bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Aguilera geeft de bal voor. Cerén kopt de bal weg. Estrada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Méndez is nu in balbezit. Méndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
salvador - los albos 1:0

29e minuut.
Estrada rent richting de bal. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Aguilera geeft een hoge lob. Villalobos probeert de bal aan de voet te houden. Guzmán Torres rent richting de bal. Guzmán Torres geeft de bal voor. Daar is Ronaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Ayala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Romero Monteagudo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salvador 67%, los albos 33%.
salvador - los albos 1:0

49e minuut.
Guzmán Torres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Chachagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez geeft de bal voor. Moscoso bokst de bal weg. Ronaldo speelt de bal door. Estrada rent richting de bal. Estrada geeft een hoge lob. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ronaldo geeft een hoge lob. Inworp. Aguilera met een snelle inworp. Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Ramírez geeft een lange en hoge pass. Moscoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guerrero probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
salvador - los albos 1:1

66e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Aguilera speelt de bal door. Daar is Ronaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Chachagua rent richting de bal. Blanco onderschept slim de pass. Cerén is nu in balbezit. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco geeft de bal voor. Moscoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
salvador - los albos 1:2

80e minuut.
Romero Monteagudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero passt de bal zonder na te denken. Ramírez rent richting de bal. Ramírez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salvador 69%, los albos 31%.
salvador - los albos 1:2