Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madrid b los gta
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.9
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Flores rent richting de bal. Gil Mosquera verovert de bal door een tackle van achteren. Gil Mosquera passt de bal in één keer door. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Marin met een sublieme pass. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ronaldo rent richting de bal. Guerra onderschept slim de pass. Gomez rent richting de bal. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Villegas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Juárez probeert de bal aan de voet te houden. Marin is nu in balbezit. Marin schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Navarro rent richting de bal. Navarro speelt de bal door. Muñoz rent richting de bal. Muñoz schiet op doel. Barraza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid b - los gta 1:0

20e minuut.
Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo is nu in balbezit. Morales is nu in balbezit. Ronaldo onderschept slim de pass. Ronaldo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flores. Flores krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Sagastume geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cerén de bal onder controle te krijgen. Machado speelt de bal door. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real madrid b - los gta 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrid b 53%, los gta 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real madrid b - los gta 1:1

49e minuut.
Inworp. González Blanco met een snelle inworp. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez draait met de bal, schiet en ... Morales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marin zal de hoekschop nemen. Daar is Alfaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alfaro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gomez legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid b - los gta 1:2

51e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerén onderschept slim de pass. Cerén passt de bal zonder na te denken. Muñoz rent richting de bal. Muñoz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is González Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerra rent richting de bal. Guerra met een sublieme pass. Navarro is nu in balbezit. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cerén passt de bal met de wreef. Alfaro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Navarro. Navarro krijgt een gele kaart. Guerra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Flores komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Cedillos geeft een hoge lob. Ortiz kopt de bal weg. García heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz draait met de bal, schiet en ... Barraza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Alfaro heeft problemen om de bal te vangen. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro passt de bal zonder na te denken. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo draait met de bal, schiet en ... Villegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Carbajal geeft een hoge lob. Gil Mosquera is nu in balbezit. Gil Mosquera geeft een hoge lob. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Muñoz passt de bal in één keer door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal zonder na te denken. Navarro rent richting de bal. Navarro haalt uit met een fantastische trap. Barraza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real madrid b - los gta 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrid b 43%, los gta 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real madrid b - los gta 2:2