Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los albos TANGAMANDAPIO F C
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


14e minuut.
Cienfuegos rent richting de bal. Estrada onderschept slim de pass. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Arismendi onderschept slim de pass. Arismendi probeert naar een medespeler te passen. Valdez rent richting de bal. Valdez schiet op doel. Calero Suárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
los albos - TANGAMANDAPIO F C 0:1

22e minuut.
Valdez met een sublieme pass. Guzmán Torres rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huezo. Huezo krijgt een gele kaart.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valle met de inworp. Estrada rent richting de bal. Cienfuegos onderschept slim de pass. Cienfuegos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Aguilera rent richting de bal. Aguilera geeft de bal voor. López kopt de bal weg. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Villalobos rent richting de bal. Villalobos met een sublieme pass. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Maldonado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los albos - TANGAMANDAPIO F C 1:1

42e minuut.
Doeltrap. Maldonado trapt de bal weg. Cienfuegos kopt de bal weg. Valdez is nu in balbezit. Valdez schiet op doel. Calero Suárez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los albos 50%, TANGAMANDAPIO F C 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los albos - TANGAMANDAPIO F C 1:1

72e minuut.
Villalobos passt de bal in één keer door. Estrada geeft de bal voor. Barrientos rent richting de bal. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avalos raakt geblesseerd tijdens het duel. Avalos met een snel genomen vrije trap. Barrientos rent richting de bal. Guzmán Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán Torres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los albos 56%, TANGAMANDAPIO F C 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los albos - TANGAMANDAPIO F C 1:1