Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andersonernestogalvez real madrid b
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Neimar Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neimar Miranda geeft een hoge lob. Sagastume rent richting de bal. Padilla verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Doeltrap. Juárez trapt de bal weg. Daar is Granados, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñoz rent richting de bal. Muñoz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sagastume geeft de bal voor. Granados kopt de bal weg. Navarro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Torres onderschept slim de pass. Torres passt de bal in één keer door. Neimar Miranda is nu in balbezit. Padilla rent richting de bal. Padilla draait met de bal, schiet en ... Villegas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Godoy neemt de hoekschop. Calderón Sol is nu in balbezit. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla haalt uit met een fantastische trap. Villegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Torres met een snel genomen vrije trap. Morales heeft problemen om de bal te vangen. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla schiet op doel. Villegas bokst de bal weg.

38e minuut.
Klungelig pakt Torres de bal. Navarro is nu in balbezit. Navarro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Muñoz de bal. Muñoz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
andersonernestogalvez - real madrid b 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andersonernestogalvez 61%, real madrid b 39%.
andersonernestogalvez - real madrid b 0:1

51e minuut.
Guerra passt de bal met de wreef. Godoy heeft problemen om de bal te vangen. Godoy passt de bal met de wreef. Padilla heeft problemen om de bal te vangen. Padilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
andersonernestogalvez - real madrid b 1:1

55e minuut.
Sagastume is nu in balbezit. Calderón Sol is nu in balbezit. Calderón Sol probeert naar een medespeler te passen. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla schiet op doel. Villegas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
andersonernestogalvez - real madrid b 2:1

87e minuut.
Daar is Guerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godoy is nu in balbezit. Godoy geeft een lange en hoge pass. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andersonernestogalvez 50%, real madrid b 50%.
andersonernestogalvez - real madrid b 2:1