Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madrid b andersonernestogalvez
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.8
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Cerén onderschept slim de pass. Cerén geeft de bal voor. Muñoz maakt een snoekduik en kopt de bal. Colunga heeft problemen om de bal te vangen. Castro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Villegas trapt de bal weg van het doel. Torres kopt de bal weg. Padilla rent richting de bal. Klungelig pakt Neimar Miranda de bal. Neimar Miranda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gil Mosquera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calderón Sol met de inworp. Neimar Miranda is nu in balbezit. Neimar Miranda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bonilla onderschept slim de pass. Bonilla met een sublieme pass. Calderón Sol geeft een hoge lob. Padilla is nu in balbezit. Padilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bonilla probeert de bal met de borst te controleren. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Granados tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muñoz raakt geblesseerd tijdens het duel. Gil Mosquera met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Castro trapt de bal weg. Godoy is nu in balbezit. Godoy speelt de bal door. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Neimar Miranda onderschept slim de pass. Neimar Miranda passt de bal met de wreef. Padilla is nu in balbezit. Padilla draait met de bal, schiet en ... Villegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrid b 52%, andersonernestogalvez 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real madrid b - andersonernestogalvez 0:0

57e minuut.
Cedillos rent richting de bal. Cedillos geeft een lange en hoge pass. Sagastume kopt de bal weg. Daar is Padilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla geeft een lange en hoge pass. Padilla rent richting de bal. Padilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Cerén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerén speelt de bal door. Salazar rent richting de bal. Muñoz rent richting de bal. Muñoz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrid b 43%, andersonernestogalvez 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real madrid b - andersonernestogalvez 0:0