Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los gta TANGAMANDAPIO F C
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Flores probeert naar een medespeler te passen. Fuentes rent richting de bal. Fuentes passt de bal met de wreef. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los gta - TANGAMANDAPIO F C 0:1

14e minuut.
Reynoso probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carbajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juárez speelt de bal door. Ronaldo heeft problemen om de bal te vangen. Ronaldo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Marin kopt de bal weg. Gomez heeft problemen om de bal te vangen. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap. Barrientos probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Flores kopt de bal weg. Reyes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gomez. Gomez krijgt een gele kaart.

42e minuut.
González Blanco geeft een hoge lob. Flores kopt de bal weg. Reynoso heeft problemen om de bal te vangen. Gomez verovert de bal door een tackle van achteren. Gomez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los gta - TANGAMANDAPIO F C 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los gta 48%, TANGAMANDAPIO F C 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los gta - TANGAMANDAPIO F C 1:1

49e minuut.
Juárez rent richting de bal. Fuentes onderschept slim de pass. Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Marin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gomez krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barraza trapt de bal weg. Reyes kopt de bal weg. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
García geeft een hoge lob. Inworp. Valle met de inworp. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los gta 58%, TANGAMANDAPIO F C 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los gta - TANGAMANDAPIO F C 1:1