Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TANGAMANDAPIO F C andersonernestogalvez
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla speelt de bal door. Calderón Sol geeft een lange en hoge pass. Padilla heeft problemen om de bal te vangen. Padilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Reynoso geeft de bal voor. Fuentes rent richting de bal. Valdez is nu in balbezit. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Torres probeert naar een medespeler te passen. Daar is Reynoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neimar Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla is nu in balbezit. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Galicia geeft de bal voor. Valle rent richting de bal. Castillo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Castillo krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Arismendi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Godoy met een snelle inworp. Neimar Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neimar Miranda geeft een hoge lob. Maldonado bokst de bal weg. Padilla krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TANGAMANDAPIO F C 42%, andersonernestogalvez 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TANGAMANDAPIO F C - andersonernestogalvez 0:0

49e minuut.
Calderón Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón Sol passt de bal in één keer door. Neimar Miranda rent richting de bal. Padilla is nu in balbezit. Padilla draait met de bal, schiet en ... Maldonado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle geeft de bal voor. Salazar is nu in balbezit. Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Fuentes rent richting de bal. Fuentes passt de bal zonder na te denken. Bonilla is nu in balbezit. Valdez is nu in balbezit. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TANGAMANDAPIO F C - andersonernestogalvez 1:0

74e minuut.
Granados raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carbajal komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Reynoso geeft een lange en hoge pass. Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal passt de bal met de wreef. Valdez rent richting de bal. Valdez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Valle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuentes rent richting de bal. Barrios legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fuentes raakt geblesseerd tijdens het duel. Fuentes neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
TANGAMANDAPIO F C - andersonernestogalvez 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TANGAMANDAPIO F C 32%, andersonernestogalvez 68%.
TANGAMANDAPIO F C - andersonernestogalvez 2:0