Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madrid b los albos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
2 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


20e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez haalt uit met een fantastische trap. Villegas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid b - los albos 0:1

25e minuut.
Guerra rent richting de bal. Guerra passt de bal zonder na te denken. Gil Mosquera is nu in balbezit. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Villalobos geeft een hoge lob. Morales kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gil Mosquera de bal onder controle te krijgen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Klungelig pakt Villalobos de bal. Gil Mosquera rent richting de bal. Met opzet legt Villalobos zijn tegenspeler op de grond. Villalobos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrid b 48%, los albos 52%.
real madrid b - los albos 0:1

58e minuut.
Estrada rent richting de bal. Estrada passt de bal met de wreef. Guerrero is nu in balbezit. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez haalt uit met een fantastische trap. Villegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Klungelig pakt Cedillos de bal. Cedillos speelt de bal door. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Guerrero onderschept slim de pass. Ramírez rent richting de bal. Klungelig pakt Guerrero de bal. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real madrid b - los albos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrid b 43%, los albos 57%.
real madrid b - los albos 0:2