Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juniors bomb squad
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


30e minuut.
Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald onderschept slim de pass. Goodison begaat een overtreding. McDonald is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Waugh met een snel genomen vrije trap. Kelly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Willams bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Goodison de bal. Waugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Waugh met een sublieme pass. Willams bereikt de bal nog maar net als eerste. Willams schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Simmonds geeft de bal voor. Inworp. Green met de inworp. Mendes heeft problemen om de bal te vangen. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hollis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hue komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Goodison rent richting de bal. Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde speelt de bal door. Willams is nu in balbezit. Willams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juniors - bomb squad 0:1

41e minuut.
Goodison kan de bal niet met de borst controleren. Hyde is nu in balbezit. Hollis rent richting de bal. Hyde verovert de bal door een tackle van achteren. Hyde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hollis rent richting de bal. Hollis met een sublieme pass. Francis is nu in balbezit. Francis draait met de bal, schiet en ... Earle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Powell neemt de hoekschop. Daar is Burton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francis rent richting de bal. Francis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juniors 53%, bomb squad 47%.
juniors - bomb squad 0:1

54e minuut.
Mendes geeft de bal voor. Francis rent richting de bal. Francis haalt uit met een fantastische trap. Powell is nu in balbezit. Powell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
juniors - bomb squad 1:1

61e minuut.
Hyde probeert naar een medespeler te passen. Waugh is nu in balbezit. Waugh passt de bal met de wreef. Willams bereikt de bal nog maar net als eerste. Willams draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollis probeert naar een medespeler te passen. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green geeft een hoge lob. Daar is Waugh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goodison is nu in balbezit. Goodison haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juniors 50%, bomb squad 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
juniors - bomb squad 1:1