Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MADZ BALLERZ cocoman united
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 21.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Stewart passt de bal zonder na te denken. Daley rent richting de bal. Met opzet legt Hue zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hue naar de kleedkamers voor een vroege douche. Daley raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Daley kan niet meer verder spelen. Williams komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Dean met een harde bal richting middenveld. Dean kopt de bal weg. Samuels controleert de bal met de borst. Phillips is nu in balbezit. Phillips haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Priestley met een snelle inworp. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Euell verovert de bal door een tackle van achteren. Euell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Doeltrap. Butler met een harde bal richting middenveld. Williams met een sublieme pass. Phillips is nu in balbezit. Phillips draait met de bal, schiet en ... Dean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

17e minuut.
Priestley bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean verovert de bal door een tackle van achteren. Euell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Euell krijgt een gele kaart. Dean raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dean neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Dean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MADZ BALLERZ - cocoman united 0:1

25e minuut.
Dean is nu in balbezit. Williams rent richting de bal. Williams probeert naar een medespeler te passen. Phillips rent richting de bal. Phillips schiet op doel. Dean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Euell passt de bal met de wreef. Williams probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips onderschept slim de pass. Phillips haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Gardner de bal. Euell rent richting de bal. Euell passt de bal in één keer door. Stewart is nu in balbezit. Stewart haalt uit met een fantastische trap. Butler bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MADZ BALLERZ - cocoman united 1:1

33e minuut.
Gardner met de inworp. Cargill is nu in balbezit. Cargill passt de bal met de wreef. Williams rent richting de bal. Williams passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Earle met een sublieme pass. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart rent richting de bal. Stewart draait met de bal, schiet en ... Butler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Dean geeft de bal voor. Inworp. Priestley met de inworp. Euell is nu in balbezit. Euell haalt uit met een fantastische trap. Butler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MADZ BALLERZ - cocoman united 2:1

41e minuut.
Cargill geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lowe met een snelle inworp. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MADZ BALLERZ - cocoman united 2:2

45e minuut.
Messam geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lisbie met een snelle inworp. Lowe probeert de bal met de borst te controleren. Lowe geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADZ BALLERZ 60%, cocoman united 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MADZ BALLERZ - cocoman united 2:2

62e minuut.
Marshall met een snelle inworp. Phillips rent richting de bal. Phillips passt de bal zonder na te denken. Williams is nu in balbezit. Williams haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lisbie heeft problemen om de bal te vangen. Earle is nu in balbezit. Earle passt de bal met de wreef. Stewart heeft problemen om de bal te vangen. Stewart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Samuels is nu in balbezit. Samuels probeert naar een medespeler te passen. Phillips heeft problemen om de bal te vangen. Phillips schiet op doel. Samuels probeert de bal aan de voet te houden. Dean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Messam verovert de bal door een tackle van achteren. Messam passt de bal in één keer door. Gardner rent richting de bal. Stewart verovert de bal door een tackle van achteren. Stewart draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MADZ BALLERZ 56%, cocoman united 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MADZ BALLERZ - cocoman united 2:2