Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JONTAE UNITED clubstar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Brown met een sublieme pass. Simpson is nu in balbezit. Gayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson onderschept slim de pass. Simpson schiet op doel. Hollis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Whitmore rent richting de bal. Whitmore geeft een hoge lob. Francis kopt de bal weg. Brown controleert de bal met de borst. Brown haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Willams verovert de bal door een tackle van achteren. Gayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Gayle passt de bal in één keer door. Simpson is nu in balbezit. Simpson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JONTAE UNITED - clubstar 1:0

15e minuut.
Brown rent richting de bal. Littlejohn verovert de bal door een tackle van achteren. Littlejohn probeert naar een medespeler te passen. Ziadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Littlejohn rent richting de bal. Littlejohn geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Neil de bal onder controle te krijgen. Samuels rent richting de bal. Samuels schiet op doel. Barrett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Williams rent richting de bal. Williams geeft een hoge lob. Inworp. Gayle met een snelle inworp. Brown geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Francis. Neil raakt geblesseerd tijdens het duel. Neil met een snel genomen vrije trap. Hayles controleert de bal met de borst. Simpson rent richting de bal. Simpson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JONTAE UNITED - clubstar 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JONTAE UNITED 56%, clubstar 44%.
JONTAE UNITED - clubstar 2:0

54e minuut.
Daar is Samuels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samuels passt de bal met de wreef. Francis is nu in balbezit. Francis haalt uit met een fantastische trap. Barrett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JONTAE UNITED - clubstar 2:1

59e minuut.
Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels onderschept slim de pass. Samuels met een sublieme pass. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis haalt uit met een fantastische trap. Barrett bokst de bal weg.

70e minuut.
Gayle verovert de bal door een tackle van achteren. Gayle probeert naar een medespeler te passen. Simpson rent richting de bal. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Samuels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samuels geeft de bal voor. Willams probeert de bal aan de voet te houden. Fuller rent richting de bal. Fuller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JONTAE UNITED 53%, clubstar 47%.
JONTAE UNITED - clubstar 2:1