Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CEDAR VALLY UNITED holland united fc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Klungelig pakt Marshall de bal. Simpson rent richting de bal. Simpson passt de bal met de wreef. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dias speelt de bal door. Willams probeert naar een medespeler te passen. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers onderschept slim de pass. Sawyers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dean probeert naar een medespeler te passen. Simmonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmonds passt de bal zonder na te denken. Hyde rent richting de bal. Hyde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Simmonds rent richting de bal. Simmonds passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Willams de bal. Hyde is nu in balbezit. Hyde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths passt de bal zonder na te denken. Simmonds speelt de bal door. Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CEDAR VALLY UNITED 57%, holland united fc 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CEDAR VALLY UNITED - holland united fc 0:0

51e minuut.
Marshall rent richting de bal. Marshall speelt de bal door. Simpson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers haalt uit met een fantastische trap. Dias bokst de bal weg.

53e minuut.
Willams kopt de bal weg. Griffiths is nu in balbezit. Sawyers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sawyers krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Maddix verovert de bal door een tackle van achteren. Moore geeft de bal voor. Hyde is nu in balbezit. Hyde haalt uit met een fantastische trap. Samuels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Willams is nu in balbezit. Daley verovert de bal door een tackle van achteren. Daley geeft een lange en hoge pass. Simmonds is nu in balbezit. Simmonds schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Simpson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. King probeert naar een medespeler te passen. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Marshall speelt de bal door. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths met een sublieme pass. Dean is nu in balbezit. Dean geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hyde rent richting de bal. Hyde schiet op doel. Cargill maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Simmonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmonds passt de bal zonder na te denken. Hyde is nu in balbezit. Hyde haalt uit met een fantastische trap. Samuels probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CEDAR VALLY UNITED - holland united fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CEDAR VALLY UNITED 57%, holland united fc 43%.
CEDAR VALLY UNITED - holland united fc 0:1