Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kennyonone co;umbia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
McDonald geeft een hoge lob. Dean heeft problemen om de bal te vangen. Priestley schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Priestley krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Byfield geeft een hoge lob. Fuller probeert naar een medespeler te passen. Daley heeft problemen om de bal te vangen. Simpson onderschept slim de pass. Simpson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
McDonald heeft problemen om de bal te vangen. Priestley bereikt de bal nog maar net als eerste. Priestley speelt de bal door. Simpson rent richting de bal. Simpson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Byfield kopt de bal weg. Barrett probeert de bal met de borst te controleren. Fuller is nu in balbezit. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson schiet op doel. Scarlett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Fuller geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Fuller de bal onder controle te krijgen. Ricketts rent richting de bal. Ricketts geeft de bal voor. Daley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Langley passt de bal in één keer door. Fuller is nu in balbezit. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller is nu in balbezit. Fuller draait met de bal, schiet en ... Scarlett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Fuller passt de bal in één keer door. Earle rent richting de bal. Simpson onderschept slim de pass. Simpson haalt uit met een fantastische trap. Scarlett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kennyonone - co;umbia 1:0

41e minuut.
Fuller speelt de bal door. Daley rent richting de bal. Simpson verovert de bal door een tackle van achteren. Simpson haalt uit met een fantastische trap. Scarlett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kennyonone - co;umbia 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kennyonone 37%, co;umbia 63%.
Kennyonone - co;umbia 2:0

48e minuut.
Ricketts verovert de bal door een tackle van achteren. Ricketts passt de bal met de wreef. Fuller probeert naar een medespeler te passen. Simpson rent richting de bal. Simpson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Priestley bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean verovert de bal door een tackle van achteren. Dean met een sublieme pass. Fuller is nu in balbezit. Fuller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kennyonone - co;umbia 2:1

62e minuut.
Whittaker speelt de bal door. Fuller is nu in balbezit. Ricketts maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ricketts naar de kleedkamers voor een vroege douche.

71e minuut.
Fuller geeft een lange en hoge pass. Dean kopt de bal weg. Mendes heeft problemen om de bal te vangen. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kennyonone 52%, co;umbia 48%.
Kennyonone - co;umbia 2:1