Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
co;umbia Kennyonone
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


24e minuut.
Barrett onderschept slim de pass. Barrett geeft een lange en hoge pass. Moore rent richting de bal. Whittaker onderschept slim de pass. Whittaker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Earle geeft een lange en hoge pass. King kopt de bal weg. Dean rent richting de bal. Fuller verovert de bal door een tackle van achteren. Fuller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: co;umbia 45%, Kennyonone 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
co;umbia - Kennyonone 0:0

48e minuut.
Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean rent richting de bal. Langley is nu in balbezit. Dean verovert de bal door een tackle van achteren. Dean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
King geeft de bal voor. Dias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. McDonald rent richting de bal. Fuller onderschept slim de pass. Fuller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mendes geeft de bal voor. Earle bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield verovert de bal door een tackle van achteren. Simpson rent richting de bal. Simpson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Barrett probeert naar een medespeler te passen. Fuller is nu in balbezit. Simpson is nu in balbezit. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Daley passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ricketts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
McDonald passt de bal met de wreef. Dean is nu in balbezit. Dean passt de bal zonder na te denken. Whittaker rent richting de bal. Whittaker draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Langley verovert de bal door een tackle van achteren. Langley passt de bal zonder na te denken. Simpson rent richting de bal. Simpson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: co;umbia 54%, Kennyonone 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
co;umbia - Kennyonone 0:0