Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dmitriy JONTAE UNITED
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
King met een sublieme pass. Butler is nu in balbezit. Butler passt de bal met de wreef. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dmitriy - JONTAE UNITED 0:1

12e minuut.
McCallum rent richting de bal. Neil verovert de bal door een tackle van achteren. Neil passt de bal met de wreef. Simpson rent richting de bal. Simpson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Mendes met de inworp. Barrett is nu in balbezit. Barrett geeft een lange en hoge pass. Simpson rent richting de bal. Simpson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dmitriy - JONTAE UNITED 0:2

29e minuut.
Brown haalt uit met een fantastische trap. Howell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Simpson is nu in balbezit. Simpson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lawrence de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
dmitriy - JONTAE UNITED 0:3

32e minuut.
Doeltrap. Lawrence met een harde bal richting middenveld. Butler kopt de bal weg. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Davis met een harde bal richting middenveld. Neil kopt de bal weg. Klungelig pakt King de bal. Brown is nu in balbezit. Brown draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Simpson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simpson krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Brown is nu in balbezit. Brown probeert naar een medespeler te passen. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson haalt uit met een fantastische trap. Howell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
dmitriy - JONTAE UNITED 0:4

43e minuut.
McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. McCallum geeft de bal voor. Willams bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollis onderschept slim de pass. Hollis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dmitriy 48%, JONTAE UNITED 52%.
dmitriy - JONTAE UNITED 0:4

48e minuut.
Mendes onderschept slim de pass. Mendes met een sublieme pass. Butler met een sublieme pass. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Brown passt de bal met de wreef. Howell speelt de bal door. Butler is nu in balbezit. Francis rent richting de bal. Francis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis speelt de bal door. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler draait met de bal, schiet en ... Barrett probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dmitriy - JONTAE UNITED 1:4

68e minuut.
King geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gayle met de inworp. Brown is nu in balbezit. Brown draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Neil rent richting de bal. Neil passt de bal in één keer door. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown is nu in balbezit. Brown draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Klungelig pakt Waugh de bal. Waugh geeft de bal voor. King kopt de bal weg. Butler rent richting de bal. Butler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dmitriy 42%, JONTAE UNITED 58%.
dmitriy - JONTAE UNITED 1:4