Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JONTAE UNITED dmitriy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
McCallum kopt de bal weg. Daar is Francis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis onderschept slim de pass. Francis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Neil rent richting de bal. Waugh onderschept slim de pass. Waugh met een sublieme pass. Gardner rent richting de bal. Gardner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JONTAE UNITED - dmitriy 0:1

13e minuut.
Gayle passt de bal met de wreef. Francis is nu in balbezit. Willams rent richting de bal. Francis onderschept slim de pass. Francis schiet op doel. Barrett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Brown met een sublieme pass. Waugh heeft problemen om de bal te vangen. Waugh passt de bal in één keer door. Gardner is nu in balbezit. Gardner haalt uit met een fantastische trap. Barrett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
JONTAE UNITED - dmitriy 0:2

16e minuut.
Waugh passt de bal in één keer door. Francis rent richting de bal. Francis met een sublieme pass. Gardner is nu in balbezit. Gardner schiet op doel. Barrett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Hollis geeft een hoge lob. Waugh kopt de bal weg. Gardner is nu in balbezit. Gardner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Davis trapt de bal weg. Gardner rent richting de bal. Gardner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Francis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francis schiet op doel. Barrett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Priestley probeert naar een medespeler te passen. Waugh rent richting de bal. Waugh passt de bal in één keer door. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hollis met een snelle inworp. Francis is nu in balbezit. Francis geeft een lange en hoge pass. Waugh is nu in balbezit. Waugh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JONTAE UNITED 56%, dmitriy 44%.
JONTAE UNITED - dmitriy 0:2

52e minuut.
Gardner onderschept slim de pass. Gardner met een sublieme pass. Mendes rent richting de bal. Waugh verovert de bal door een tackle van achteren. Waugh geeft een hoge lob. Barrett bokst de bal weg.

55e minuut.
Barrett onderschept slim de pass. Barrett geeft een lange en hoge pass. Gayle springt en kopt de bal. Brown is nu in balbezit. Brown schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JONTAE UNITED - dmitriy 1:2

79e minuut.
Whittaker geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferguson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waugh rent richting de bal. Waugh geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barrett trapt de bal weg. Brown kopt de bal weg. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner onderschept slim de pass. Neil rent richting de bal. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JONTAE UNITED - dmitriy 1:3

87e minuut.
Barrett met een harde bal richting middenveld. McCallum kopt de bal weg. Whitmore rent richting de bal. Gardner onderschept slim de pass. Gardner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JONTAE UNITED 49%, dmitriy 51%.
JONTAE UNITED - dmitriy 1:3