Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liverpool12 clubstar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Gardner passt de bal zonder na te denken. Daar is Scarlett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarlett geeft de bal voor. Gardner is nu in balbezit. Gardner haalt uit met een fantastische trap. Hue kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Euell met de inworp. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett passt de bal met de wreef. Gardner is nu in balbezit. Gardner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Euell passt de bal in één keer door. Littlejohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Littlejohn met een sublieme pass. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool12 - clubstar 0:1

18e minuut.
Ricketts verovert de bal door een tackle van achteren. Ricketts geeft de bal voor. Hayles is nu in balbezit. Gardner verovert de bal door een tackle van achteren. Gardner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Willams rent richting de bal. Scarlett verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlett passt de bal zonder na te denken. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Inworp. Littlejohn met de inworp. Euell met een sublieme pass. Gardner is nu in balbezit. Gardner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool12 52%, clubstar 48%.
liverpool12 - clubstar 0:1

49e minuut.
Gardner haalt uit met een fantastische trap. Whitmore kopt de bal weg. Gayle heeft problemen om de bal te vangen. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Littlejohn passt de bal in één keer door. Fuller is nu in balbezit. Fuller met een sublieme pass. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Powell is nu in balbezit. Powell geeft een lange en hoge pass. Fuller kopt de bal weg. Gayle heeft problemen om de bal te vangen. Gayle geeft een hoge lob. Davis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool12 41%, clubstar 59%.
liverpool12 - clubstar 0:1