Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
clubstar liverpool12
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.5
hopeless Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Gayle heeft problemen om de bal te vangen. Euell bereikt de bal nog maar net als eerste. Euell passt de bal in één keer door. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly schiet op doel. Hollis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Francis is nu in balbezit. Euell is nu in balbezit. Francis onderschept slim de pass. Francis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Campbell-Ryce de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Littlejohn bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald onderschept slim de pass. McDonald geeft de bal voor. Gardner rent richting de bal. Gardner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett speelt de bal door. Daar is Gardner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gardner draait met de bal, schiet en ... Hayles probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gayle passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarlett zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ziadie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samuels rent richting de bal. Samuels geeft de bal voor. Francis krijgt zijn hoofd ertegen. Davis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
clubstar - liverpool12 1:0

29e minuut.
Euell geeft een hoge lob. Gardner is nu in balbezit. Gardner schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hayles de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
clubstar - liverpool12 1:1

38e minuut.
Gayle rent richting de bal. Kelly verovert de bal door een tackle van achteren. Kelly passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gardner de bal. Gardner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clubstar 65%, liverpool12 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
clubstar - liverpool12 1:1

48e minuut.
Kelly is nu in balbezit. Samuels verovert de bal door een tackle van achteren. Samuels passt de bal in één keer door. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
clubstar - liverpool12 2:1

57e minuut.
Klungelig pakt Williams de bal. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gardner de bal. Gardner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
clubstar - liverpool12 2:2

81e minuut.
Williams rent richting de bal. Williams geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gayle de bal. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
clubstar - liverpool12 2:3

89e minuut.
Gardner met een sublieme pass. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scarlett is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Scarlett zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clubstar 44%, liverpool12 56%.
clubstar - liverpool12 2:3