Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
co;umbia CEDAR VALLY UNITED
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Littlejohn passt de bal in één keer door. Sawyers rent richting de bal. Earle bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers onderschept slim de pass. Sawyers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Mendes geeft een lange en hoge pass. Dean kopt de bal weg. Klungelig pakt Willams de bal. Whittaker rent richting de bal. Whittaker draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Dias onderschept slim de pass. King verovert de bal door een tackle van achteren. King geeft de bal voor. Sawyers probeert de bal met de borst te controleren. Sawyers haalt uit met een fantastische trap. Scarlett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Willams passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fuller de bal. Fuller geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dean de bal. Dean geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Samuels rent richting de bal. Samuels geeft een lange en hoge pass. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
co;umbia - CEDAR VALLY UNITED 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: co;umbia 55%, CEDAR VALLY UNITED 45%.
co;umbia - CEDAR VALLY UNITED 0:1

48e minuut.
Na een snelle pass probeert McDonald de bal onder controle te krijgen. Barrett rent richting de bal. Sawyers is nu in balbezit. Sawyers schiet op doel. Scarlett probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Fuller haalt uit met een fantastische trap. Dias maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Mendes de bal. Whittaker onderschept slim de pass. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Maddix kopt de bal weg. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett probeert naar een medespeler te passen. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
King geeft de bal voor. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Earle is nu in balbezit. Sawyers verovert de bal door een tackle van achteren. Sawyers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt McDonald de bal. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers rent richting de bal. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: co;umbia 47%, CEDAR VALLY UNITED 53%.
co;umbia - CEDAR VALLY UNITED 0:1