Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
holland united fc Kennyonone
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Sinclair met een harde bal richting middenveld. Byfield kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Priestley de bal onder controle te krijgen. Hyde is nu in balbezit. Hyde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Fuller passt de bal in één keer door. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore passt de bal zonder na te denken. Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde schiet op doel. Sinclair kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Mendes geeft de bal voor. Simpson rent richting de bal. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson onderschept slim de pass. Simpson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
King geeft een hoge lob. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson passt de bal met de wreef. Byfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Langley met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Simmonds de bal. Simmonds speelt de bal door. Daar is Hyde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hyde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dean geeft een hoge lob. Brown probeert de bal aan de voet te houden. Hyde rent richting de bal. Hyde schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: holland united fc 29%, Kennyonone 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
holland united fc - Kennyonone 0:0

51e minuut.
Brown geeft de bal voor. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths probeert naar een medespeler te passen. Hyde rent richting de bal. Hyde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
holland united fc - Kennyonone 1:0

60e minuut.
Byfield is nu in balbezit. Byfield speelt de bal door. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde is nu in balbezit. Hyde haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Marshall is nu in balbezit. Ricketts onderschept slim de pass. Ricketts geeft een hoge lob. Simpson rent richting de bal. Simpson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: holland united fc 40%, Kennyonone 60%.
holland united fc - Kennyonone 1:0