Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
clubstar dmitriy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Francis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gardner de bal. Hayles is nu in balbezit. Gardner verovert de bal door een tackle van achteren. Gardner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Samuels speelt de bal door. Francis is nu in balbezit. Howell verovert de bal door een tackle van achteren. Samuels rent richting de bal. Samuels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Davis trapt de bal weg. Gayle probeert de bal met de borst te controleren. Gardner met een sublieme pass. Daar is Francis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
clubstar - dmitriy 0:1

21e minuut.
Williams speelt de bal door. Francis rent richting de bal. Francis passt de bal zonder na te denken. Gardner rent richting de bal. Gardner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Samuels rent richting de bal. Francis onderschept slim de pass. Francis met een sublieme pass. Gardner rent richting de bal. Gardner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hollis rent richting de bal. Littlejohn verovert de bal door een tackle van achteren. Littlejohn passt de bal zonder na te denken. Ziadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadie geeft een lange en hoge pass. Davis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Howell heeft problemen om de bal te vangen. Francis is nu in balbezit. Francis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
clubstar - dmitriy 1:1

44e minuut.
Littlejohn probeert naar een medespeler te passen. Ziadie geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Simpson de bal onder controle te krijgen. Gardner rent richting de bal. Gardner haalt uit met een fantastische trap. Hue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clubstar 52%, dmitriy 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
clubstar - dmitriy 1:1

50e minuut.
King raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barrett komt het veld opgelopen.

52e minuut.
McCallum speelt de bal door. Barrett rent richting de bal. Barrett speelt de bal door. Gardner is nu in balbezit. Gardner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Francis rent richting de bal. Lawrence rent richting de bal. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Samuels is nu in balbezit. Samuels draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
clubstar - dmitriy 2:1

68e minuut.
Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis is nu in balbezit. Whitmore rent richting de bal. Francis onderschept slim de pass. Francis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
clubstar - dmitriy 2:2

75e minuut.
Ferguson passt de bal met de wreef. Waugh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Williams. Williams krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clubstar 52%, dmitriy 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
clubstar - dmitriy 2:2