Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dmitriy clubstar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Francis speelt de bal door. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner onderschept slim de pass. Gardner draait met de bal, schiet en ... Hayles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Waugh zal de hoekschop nemen. Littlejohn heeft problemen om de bal te vangen. Francis is nu in balbezit. Francis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Howell geeft een lange en hoge pass. Gayle kopt de bal weg. Howell probeert de bal met de borst te controleren. Samuels is nu in balbezit. Samuels haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Littlejohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis onderschept slim de pass. Francis geeft een hoge lob. Hollis is nu in balbezit. Hollis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels rent richting de bal. Samuels passt de bal zonder na te denken. Priestley is nu in balbezit. Priestley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dmitriy - clubstar 0:1

36e minuut.
Littlejohn geeft een lange en hoge pass. Inworp. Simpson met een snelle inworp. Hollis is nu in balbezit. Hollis geeft de bal voor. Hollis bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Whitmore probeert de bal aan de voet te houden. Gardner is nu in balbezit. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner verovert de bal door een tackle van achteren. Gardner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dmitriy 43%, clubstar 57%.
dmitriy - clubstar 0:1

51e minuut.
Waugh is nu in balbezit. Waugh passt de bal zonder na te denken. Gardner rent richting de bal. Gardner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dmitriy - clubstar 1:1

57e minuut.
Howell geeft een lange en hoge pass. Fuller heeft problemen om de bal te vangen. Priestley rent richting de bal. Priestley schiet op doel. Davis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Howell geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fuller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samuels is nu in balbezit. Samuels draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Priestley bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Priestley de bal. Lawrence tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lawrence krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Francis speelt de bal door. Williams geeft de bal voor. Klungelig pakt Hyde de bal. Hollis is nu in balbezit. Hollis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dmitriy 52%, clubstar 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dmitriy - clubstar 1:1