Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
holland united fc co;umbia
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Griffiths probeert naar een medespeler te passen. Griffiths met een sublieme pass. Hyde rent richting de bal. Hyde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
holland united fc - co;umbia 1:0

15e minuut.
Moore is nu in balbezit. Moore passt de bal zonder na te denken. Hyde rent richting de bal. Simmonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmonds schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Scarlett met een harde bal richting middenveld. Simmonds kopt de bal weg. Daley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hyde rent richting de bal. Hyde draait met de bal, schiet en ... Scarlett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Simmonds rent richting de bal. Simmonds geeft een hoge lob. Earle onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dean geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Scarlett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Earle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dias de bal. Daley verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker schiet op doel. Dias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
McDonald is nu in balbezit. Simmonds verovert de bal door een tackle van achteren. Simmonds probeert naar een medespeler te passen. Dean is nu in balbezit. Dean geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dean met een sublieme pass. Whittaker is nu in balbezit. Marshall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marshall krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Dean onderschept slim de pass. Dean probeert naar een medespeler te passen. Hyde is nu in balbezit. Simmonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmonds haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
holland united fc - co;umbia 2:0

44e minuut.
Simmonds is nu in balbezit. Simmonds met een sublieme pass. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: holland united fc 40%, co;umbia 60%.
holland united fc - co;umbia 2:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ricketts met een snelle inworp. Simmonds rent richting de bal. Simmonds draait met de bal, schiet en ... Scarlett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
holland united fc - co;umbia 3:0

57e minuut.
Inworp. Dean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simmonds rent richting de bal. Simmonds geeft de bal voor. Scarlett maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
holland united fc - co;umbia 4:0

63e minuut.
Daley met een sublieme pass. Griffiths is nu in balbezit. Griffiths geeft een lange en hoge pass. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Earle verovert de bal door een tackle van achteren. Earle geeft een hoge lob. Simmonds probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Whittaker rent richting de bal. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Dean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marshall probeert naar een medespeler te passen. Hyde rent richting de bal. Simmonds is nu in balbezit. Simmonds haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dean geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dean met een snelle inworp. Simmonds rent richting de bal. Simmonds geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: holland united fc 38%, co;umbia 62%.
holland united fc - co;umbia 4:0