Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
co;umbia holland united fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Simmonds haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Dean de bal. Simmonds onderschept slim de pass. Hyde is nu in balbezit. Hyde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Fuller raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Daley komt het veld opgelopen.

31e minuut.
McDonald met een sublieme pass. Hyde heeft problemen om de bal te vangen. Simmonds is nu in balbezit. Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ricketts geeft de bal voor. Dean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marshall speelt de bal door. Hyde rent richting de bal. Hyde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Griffiths de bal. Hyde rent richting de bal. Griffiths verovert de bal door een tackle van achteren. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley passt de bal met de wreef. Paal!

43e minuut.
Moore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Griffiths, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McDonald met een sublieme pass. Whittaker rent richting de bal. Whittaker draait met de bal, schiet en ... Dias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: co;umbia 58%, holland united fc 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
co;umbia - holland united fc 0:0

62e minuut.
Marshall probeert de bal aan de voet te houden. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Simmonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmonds passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Daley de bal. Hyde is nu in balbezit. Hyde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
co;umbia - holland united fc 0:1

71e minuut.
Marshall is nu in balbezit. Marshall met een sublieme pass. Dean speelt de bal door. Hyde rent richting de bal. Hyde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Griffiths, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ricketts raakt geblesseerd tijdens het duel. Simmonds neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
co;umbia - holland united fc 0:2

82e minuut.
Griffiths verovert de bal door een tackle van achteren. Griffiths probeert naar een medespeler te passen. Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmonds rent richting de bal. Simmonds draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: co;umbia 44%, holland united fc 56%.
co;umbia - holland united fc 0:2