Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kennyonone CEDAR VALLY UNITED
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Priestley verovert de bal door een tackle van achteren. Willams rent richting de bal. Willams passt de bal met de wreef. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
King probeert naar een medespeler te passen. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers verovert de bal door een tackle van achteren. Sawyers heeft problemen om de bal te vangen. Sawyers schiet op doel. Sinclair bokst de bal weg.

25e minuut.
Willams onderschept slim de pass. Willams probeert naar een medespeler te passen. King probeert naar een medespeler te passen. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson haalt uit met een fantastische trap. Cargill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Priestley bereikt de bal nog maar net als eerste. King onderschept slim de pass. King met een sublieme pass. Sawyers is nu in balbezit. Sawyers draait met de bal, schiet en ... Sinclair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kennyonone - CEDAR VALLY UNITED 0:1

32e minuut.
Willams speelt de bal door. Simpson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Priestley. Simpson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

39e minuut.
Klungelig pakt Sawyers de bal. Brown is nu in balbezit. Sawyers verovert de bal door een tackle van achteren. Sawyers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kennyonone - CEDAR VALLY UNITED 0:2

41e minuut.
Simpson rent richting de bal. Simpson geeft de bal voor. Mendes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Willams met een sublieme pass. Willams bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson onderschept slim de pass. Simpson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kennyonone - CEDAR VALLY UNITED 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kennyonone 51%, CEDAR VALLY UNITED 49%.
Kennyonone - CEDAR VALLY UNITED 1:2

51e minuut.
Simpson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barrett komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Moore probeert naar een medespeler te passen. Langley is nu in balbezit. Langley met een sublieme pass. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kennyonone - CEDAR VALLY UNITED 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kennyonone 67%, CEDAR VALLY UNITED 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kennyonone - CEDAR VALLY UNITED 2:2