Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CEDAR VALLY UNITED JONTAE UNITED
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten adequate
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Whittaker probeert naar een medespeler te passen. Sawyers is nu in balbezit. Whitmore is nu in balbezit. Sawyers onderschept slim de pass. Sawyers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CEDAR VALLY UNITED - JONTAE UNITED 1:0

21e minuut.
Willams is nu in balbezit. Willams geeft een lange en hoge pass. Mendes rent richting de bal. Simpson onderschept slim de pass. Simpson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Littlejohn rent richting de bal. Littlejohn geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mendes de bal. Sawyers is nu in balbezit. Sawyers draait met de bal, schiet en ... Barrett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CEDAR VALLY UNITED - JONTAE UNITED 2:0

27e minuut.
Littlejohn probeert naar een medespeler te passen. Neil rent richting de bal. King onderschept slim de pass. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CEDAR VALLY UNITED 32%, JONTAE UNITED 68%.
CEDAR VALLY UNITED - JONTAE UNITED 2:0

52e minuut.
Whittaker is nu in balbezit. Whittaker passt de bal in één keer door. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers draait met de bal, schiet en ... Barrett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CEDAR VALLY UNITED - JONTAE UNITED 3:0

69e minuut.
Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown passt de bal zonder na te denken. Simpson is nu in balbezit. Simpson draait met de bal, schiet en ... Mendes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Barrett met een snelle inworp. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown passt de bal zonder na te denken. Simpson is nu in balbezit. Simpson draait met de bal, schiet en ... Cargill bokst de bal weg.

84e minuut.
Simpson geeft een hoge lob. Inworp. Barrett zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Brown de bal. Brown haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CEDAR VALLY UNITED 59%, JONTAE UNITED 41%.
CEDAR VALLY UNITED - JONTAE UNITED 3:0