Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
clubstar holland united fc
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
21 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths geeft een hoge lob. Whitmore heeft problemen om de bal te vangen. Hyde rent richting de bal. Hyde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
clubstar - holland united fc 0:1

5e minuut.
Samuels is nu in balbezit. Samuels passt de bal met de wreef. Priestley is nu in balbezit. Priestley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
clubstar - holland united fc 1:1

6e minuut.
Klungelig pakt Priestley de bal. Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Littlejohn is nu in balbezit. Simmonds is nu in balbezit. Simmonds schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
clubstar - holland united fc 1:2

19e minuut.
Daley onderschept slim de pass. Daley geeft de bal voor. Inworp. Fuller met een snelle inworp. Samuels geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gayle kopt de bal weg. Daley heeft problemen om de bal te vangen. Fuller schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fuller krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Klungelig pakt Priestley de bal. Griffiths rent richting de bal. Griffiths passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hyde de bal. Hyde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Littlejohn heeft problemen om de bal te vangen. Simmonds is nu in balbezit. Simmonds passt de bal in één keer door. Hyde rent richting de bal. Hyde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Griffiths speelt de bal door. Hayles rent richting de bal. Hayles probeert naar een medespeler te passen. Hyde rent richting de bal. Hyde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daley met een sublieme pass. Samuels is nu in balbezit. Samuels passt de bal in één keer door. Priestley rent richting de bal. Priestley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
clubstar - holland united fc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clubstar 50%, holland united fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
clubstar - holland united fc 2:2

46e minuut.
Samuels speelt de bal door. Fuller rent richting de bal. Dean schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dean krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Gayle probeert naar een medespeler te passen. Littlejohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmonds begaat een overtreding. Simmonds krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Ziadie rent richting de bal. Ziadie geeft de bal voor. Daar is Priestley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Moore met een snelle inworp. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths geeft de bal voor. Dean kan de bal niet met de borst controleren. Dean haalt uit met een fantastische trap. Hollis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
clubstar - holland united fc 2:3

67e minuut.
Hayles probeert de bal aan de voet te houden. Hyde is nu in balbezit. Whitmore legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hyde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hyde neemt de penalty, wat een uithaal! Hollis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Ziadie met een sublieme pass. Samuels rent richting de bal. Samuels speelt de bal door. Priestley rent richting de bal. Priestley haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Klungelig pakt Samuels de bal. Samuels geeft de bal voor. Daar is McCallum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priestley is nu in balbezit. Priestley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
clubstar - holland united fc 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clubstar 44%, holland united fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
clubstar - holland united fc 3:3