Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dmitriy co;umbia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
16.7 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Dean passt de bal in één keer door. Dias rent richting de bal. Dias geeft een lange en hoge pass. Dean rent richting de bal. Dean draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Gardner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean met een sublieme pass. Whittaker rent richting de bal. Whittaker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ferguson geeft de bal voor. Inworp. Dias met de inworp. Dean is nu in balbezit. Dean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dean speelt de bal door. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker draait met de bal, schiet en ... Lawrence probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
McDonald is nu in balbezit. McDonald geeft een hoge lob. Daar is Howell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whittaker rent richting de bal. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dmitriy - co;umbia 0:1

21e minuut.
Simmonds is nu in balbezit. Dean verovert de bal door een tackle van achteren. Dean geeft een lange en hoge pass. Whittaker rent richting de bal. Whittaker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dean geeft de bal voor. Simmonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmonds speelt de bal door. Gardner is nu in balbezit. Gardner draait met de bal, schiet en ... Scarlett bokst de bal weg.

34e minuut.
Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker onderschept slim de pass. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hollis speelt de bal door. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner onderschept slim de pass. Gardner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dmitriy - co;umbia 1:1

44e minuut.
McDonald rent richting de bal. Simmonds verovert de bal door een tackle van achteren. Simmonds speelt de bal door. Gardner is nu in balbezit. Gardner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dmitriy - co;umbia 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dmitriy 60%, co;umbia 40%.
dmitriy - co;umbia 2:1

59e minuut.
McDonald rent richting de bal. Priestley verovert de bal door een tackle van achteren. Priestley probeert naar een medespeler te passen. Gardner rent richting de bal. Gardner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dmitriy - co;umbia 3:1

65e minuut.
McCallum geeft een hoge lob. Waugh is nu in balbezit. Barrett begaat een overtreding. Barrett krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dmitriy 57%, co;umbia 43%.
dmitriy - co;umbia 3:1