Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liverpool12 Kennyonone
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Ricketts onderschept slim de pass. Ricketts speelt de bal door. Powell speelt de bal door. Gardner is nu in balbezit. Gardner draait met de bal, schiet en ... Sinclair bokst de bal weg.

29e minuut.
Mendes is nu in balbezit. Mendes geeft de bal voor. Langley kopt de bal weg. Simpson rent richting de bal. Simpson draait met de bal, schiet en ... Davis bokst de bal weg.

33e minuut.
Brown geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarlett met een snelle inworp. Kelly rent richting de bal. Kelly geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kelly rent richting de bal. Langley rent richting de bal. Langley met een sublieme pass. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool12 49%, Kennyonone 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
liverpool12 - Kennyonone 0:0

49e minuut.
Brown met een harde bal richting middenveld. Daar is Willams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Euell met een sublieme pass. Gardner rent richting de bal. Gardner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Brown geeft de bal voor. Byfield met een sublieme pass. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner rent richting de bal. Gardner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool12 - Kennyonone 1:0

58e minuut.
Campbell-Ryce geeft de bal voor. Inworp. Mendes met de inworp. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Euell passt de bal zonder na te denken. Kelly probeert naar een medespeler te passen. Gardner rent richting de bal. Gardner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool12 - Kennyonone 2:0

67e minuut.
Ricketts speelt de bal door. Priestley bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Euell. Euell krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool12 44%, Kennyonone 56%.
liverpool12 - Kennyonone 2:0