Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
clubstar CEDAR VALLY UNITED
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


29e minuut.
Samuels passt de bal zonder na te denken. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson geeft de bal voor. Sawyers is nu in balbezit. Sawyers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
King rent richting de bal. Gayle bereikt de bal nog maar net als eerste. King schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gayle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gayle zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cargill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Samuels onderschept slim de pass. King rent richting de bal. King speelt de bal door. Whittaker rent richting de bal. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clubstar 40%, CEDAR VALLY UNITED 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
clubstar - CEDAR VALLY UNITED 0:0

46e minuut.
Samuels met een sublieme pass. Francis heeft problemen om de bal te vangen. King is nu in balbezit. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mendes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ziadie met een snelle inworp. Samuels is nu in balbezit. Samuels geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cargill verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Fuller is nu in balbezit. Fuller geeft de bal voor. Willams heeft problemen om de bal te vangen. Francis is nu in balbezit. Francis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
clubstar - CEDAR VALLY UNITED 1:0

67e minuut.
Hyde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziadie rent richting de bal. Ziadie geeft een lange en hoge pass. Francis rent richting de bal. Francis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Maddix geeft een lange en hoge pass. Littlejohn is nu in balbezit. Sawyers onderschept slim de pass. Whittaker rent richting de bal. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert King de bal onder controle te krijgen. Francis is nu in balbezit. Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Samuels is nu in balbezit. Samuels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ziadie rent richting de bal. Ziadie geeft een lange en hoge pass. Mendes controleert de bal met de borst. Francis rent richting de bal. Francis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clubstar 36%, CEDAR VALLY UNITED 64%.
clubstar - CEDAR VALLY UNITED 1:0