Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CEDAR VALLY UNITED clubstar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Fuller probeert de bal aan de voet te houden. Maddix bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddix speelt de bal door. Klungelig pakt Sawyers de bal. Sawyers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Willams probeert naar een medespeler te passen. Gayle is nu in balbezit. Sawyers verovert de bal door een tackle van achteren. Sawyers draait met de bal, schiet en ... Hayles controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker probeert naar een medespeler te passen. Whitmore is nu in balbezit. Sawyers onderschept slim de pass. Sawyers schiet op doel. Hollis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Mendes rent richting de bal. Mendes geeft een lange en hoge pass. Sawyers kopt de bal weg. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Whittaker raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barrett komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Daar is King, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samuels is nu in balbezit. Samuels passt de bal zonder na te denken. Daar is Priestley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priestley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CEDAR VALLY UNITED 44%, clubstar 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CEDAR VALLY UNITED - clubstar 0:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Littlejohn met de inworp. Klungelig pakt Barrett de bal. Barrett passt de bal in één keer door. King geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Barrett verovert de bal door een tackle van achteren. Barrett met een sublieme pass. Whitmore is nu in balbezit. Sawyers rent richting de bal. Sawyers haalt uit met een fantastische trap. Hollis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
King geeft de bal voor. Whitmore heeft problemen om de bal te vangen. Barrett rent richting de bal. Barrett haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CEDAR VALLY UNITED - clubstar 1:0

75e minuut.
Gayle is nu in balbezit. Barrett verovert de bal door een tackle van achteren. Williams begaat een overtreding. Barrett is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. King met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gayle geeft de bal voor. Daar is Littlejohn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Littlejohn geeft de bal voor. Priestley bereikt de bal nog maar net als eerste. Priestley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Barrett raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Taylor komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Whitmore geeft een hoge lob. Inworp. Littlejohn met de inworp. Taylor is nu in balbezit. Taylor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Hollis met een harde bal richting middenveld. Daar is King, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taylor is nu in balbezit. Taylor schiet op doel. Hollis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CEDAR VALLY UNITED 54%, clubstar 46%.
CEDAR VALLY UNITED - clubstar 1:0