Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
holland united fc JONTAE UNITED
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Moore passt de bal met de wreef. Simmonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmonds haalt uit met een fantastische trap. Whitmore probeert de bal aan de voet te houden. Whittaker rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dean geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Whitmore heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
holland united fc - JONTAE UNITED 1:0

14e minuut.
Neil is nu in balbezit. Simmonds onderschept slim de pass. Simmonds probeert naar een medespeler te passen. Hyde is nu in balbezit. Hyde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Butler probeert de bal met de borst te controleren. Brown is nu in balbezit. Simpson is nu in balbezit. Brown rent richting de bal. Brown schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Griffiths rent richting de bal. Brown is nu in balbezit. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson rent richting de bal. Simpson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Neil is nu in balbezit. Marshall onderschept slim de pass. Marshall speelt de bal door. Hyde rent richting de bal. Hyde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: holland united fc 64%, JONTAE UNITED 36%.
holland united fc - JONTAE UNITED 1:0

54e minuut.
Dean speelt de bal door. Simmonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde rent richting de bal. Simmonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmonds haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Gayle met een sublieme pass. Brown rent richting de bal. Brown schiet op doel. Dias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
holland united fc - JONTAE UNITED 1:1

72e minuut.
Langley is nu in balbezit. Langley geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hyde de bal onder controle te krijgen. Hyde haalt uit met een fantastische trap. Barrett maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
holland united fc - JONTAE UNITED 2:1

81e minuut.
Whitmore geeft een hoge lob. Butler probeert naar een medespeler te passen. Neil probeert de bal aan de voet te houden. Simmonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmonds haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
holland united fc - JONTAE UNITED 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: holland united fc 45%, JONTAE UNITED 55%.
holland united fc - JONTAE UNITED 3:1