Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liverpool12 co;umbia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Dean geeft een hoge lob. Fuller is nu in balbezit. Ricketts maakt een afschuwelijke overtreding. Ricketts krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Ricketts speelt de bal door. Scarlett is nu in balbezit. Scarlett probeert naar een medespeler te passen. Gardner is nu in balbezit. Gardner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Griffiths geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McDonald met een snelle inworp. Kelly is nu in balbezit. Kelly draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Whittaker rent richting de bal. Kelly is nu in balbezit. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Powell rent richting de bal. Dean verovert de bal door een tackle van achteren. Dean speelt de bal door. Whittaker rent richting de bal. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Barrett rent richting de bal. Kelly is nu in balbezit. Kelly passt de bal zonder na te denken. Gardner is nu in balbezit. Gardner haalt uit met een fantastische trap. Scarlett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool12 - co;umbia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool12 56%, co;umbia 44%.
liverpool12 - co;umbia 1:0

57e minuut.
Euell verovert de bal door een tackle van achteren. Euell probeert naar een medespeler te passen. Kelly rent richting de bal. Gardner rent richting de bal. Gardner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ricketts met een snelle inworp. McDonald rent richting de bal. Griffiths begaat een overtreding. McDonald is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. McDonald met een snel genomen vrije trap. Scarlett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Kelly geeft de bal voor. Inworp. Fuller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dean is nu in balbezit. Dean geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool12 47%, co;umbia 53%.
liverpool12 - co;umbia 1:0