Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CEDAR VALLY UNITED dmitriy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Waugh probeert naar een medespeler te passen. Francis is nu in balbezit. Willams legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Willams krijgt een gele kaart. Francis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Francis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Cargill bokst de bal weg. Cargill met een sublieme pass. Barrett kopt de bal weg. Simpson probeert de bal aan de voet te houden. Francis rent richting de bal. Francis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CEDAR VALLY UNITED - dmitriy 0:1

10e minuut.
Waugh verovert de bal door een tackle van achteren. Waugh speelt de bal door. Gardner is nu in balbezit. Gardner draait met de bal, schiet en ... Cargill probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CEDAR VALLY UNITED - dmitriy 0:2

16e minuut.
Barrett rent richting de bal. Barrett met een sublieme pass. Hollis met een sublieme pass. Gardner is nu in balbezit. Gardner schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Francis onderschept slim de pass. Francis passt de bal in één keer door. Samuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner verovert de bal door een tackle van achteren. Gardner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sawyers rent richting de bal. Whittaker rent richting de bal. McCallum onderschept slim de pass. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Whittaker passt de bal zonder na te denken. Sawyers rent richting de bal. McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers onderschept slim de pass. Sawyers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ferguson is nu in balbezit. Sawyers onderschept slim de pass. Sawyers schiet op doel. Maddix bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddix haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CEDAR VALLY UNITED 61%, dmitriy 39%.
CEDAR VALLY UNITED - dmitriy 0:2

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Littlejohn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker geeft een hoge lob. Daar is Maddix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CEDAR VALLY UNITED - dmitriy 1:2

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maddix met een snelle inworp. Simpson onderschept slim de pass. Willams heeft problemen om de bal te vangen. Willams schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Davis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CEDAR VALLY UNITED 56%, dmitriy 44%.
CEDAR VALLY UNITED - dmitriy 1:2