Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dmitriy CEDAR VALLY UNITED
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Waugh geeft een lange en hoge pass. King kopt de bal weg. McCallum is nu in balbezit. Whittaker onderschept slim de pass. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lawrence kopt de bal weg. McCallum is nu in balbezit. Whittaker onderschept slim de pass. Sawyers rent richting de bal. Sawyers haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Whittaker controleert de bal met de borst. Priestley is nu in balbezit. Whittaker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Whittaker krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Whittaker kopt de bal weg. Howell rent richting de bal. Sawyers verovert de bal door een tackle van achteren. Sawyers haalt uit met een fantastische trap. Davis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dmitriy - CEDAR VALLY UNITED 0:1

24e minuut.
Simmonds met een sublieme pass. Samuels is nu in balbezit. Gardner verovert de bal door een tackle van achteren. Gardner schiet op doel. Cargill werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dmitriy - CEDAR VALLY UNITED 1:1

33e minuut.
McCallum is nu in balbezit. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker met een sublieme pass. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dmitriy - CEDAR VALLY UNITED 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dmitriy 57%, CEDAR VALLY UNITED 43%.
dmitriy - CEDAR VALLY UNITED 1:2

54e minuut.
McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. Priestley bereikt de bal nog maar net als eerste. Priestley met een sublieme pass. Gardner is nu in balbezit. Gardner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Simpson speelt de bal door. Hollis rent richting de bal. Simpson maakt een afschuwelijke overtreding. Simpson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

77e minuut.
Davis met een harde bal richting middenveld. Simmonds rent richting de bal. Willams tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Willams krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Samuels geeft een hoge lob. Inworp. Simpson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hollis is nu in balbezit. Hollis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dmitriy 42%, CEDAR VALLY UNITED 58%.
dmitriy - CEDAR VALLY UNITED 1:2