Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
co;umbia JONTAE UNITED
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Barrett zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean passt de bal in één keer door. Whittaker rent richting de bal. Whittaker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Whitmore rent richting de bal. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean verovert de bal door een tackle van achteren. Dean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Willams geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dias met een snelle inworp. Dean is nu in balbezit. Dean geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Butler kopt de bal weg. Simpson heeft problemen om de bal te vangen. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson onderschept slim de pass. Simpson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Dean probeert naar een medespeler te passen. Dean rent richting de bal. Dean met een sublieme pass. Whittaker rent richting de bal. Whittaker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Butler geeft de bal voor. Griffiths heeft problemen om de bal te vangen. Barrett speelt de bal door. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
co;umbia - JONTAE UNITED 0:1

42e minuut.
Brown rent richting de bal. Brown speelt de bal door. Butler met een sublieme pass. Simpson is nu in balbezit. Simpson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: co;umbia 52%, JONTAE UNITED 48%.
co;umbia - JONTAE UNITED 0:1

46e minuut.
Klungelig pakt Simpson de bal. Dean rent richting de bal. Met opzet legt Simpson zijn tegenspeler op de grond. Simpson krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean begaat een overtreding. Brown is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Butler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Simpson rent richting de bal. Simpson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Griffiths geeft een lange en hoge pass. Whitmore is nu in balbezit. Whittaker onderschept slim de pass. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. Barrett probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
co;umbia - JONTAE UNITED 1:1

57e minuut.
Griffiths rent richting de bal. Barrett verovert de bal door een tackle van achteren. Barrett met een sublieme pass. Brown is nu in balbezit. Brown draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Neil is nu in balbezit. Neil geeft de bal voor. Earle probeert de bal aan de voet te houden. Simpson is nu in balbezit. Simpson schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
co;umbia - JONTAE UNITED 1:2

70e minuut.
Dean speelt de bal door. Whittaker is nu in balbezit. Mendes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mendes krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Brown passt de bal in één keer door. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett passt de bal in één keer door. Simpson is nu in balbezit. Simpson schiet op doel. Scarlett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: co;umbia 60%, JONTAE UNITED 40%.
co;umbia - JONTAE UNITED 1:2