Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liverpool12 CEDAR VALLY UNITED
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Willams is nu in balbezit. Willams passt de bal met de wreef. Powell is nu in balbezit. Sawyers onderschept slim de pass. Sawyers draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Maddix kopt de bal weg. Willams bereikt de bal nog maar net als eerste. Willams met een sublieme pass. Sawyers heeft problemen om de bal te vangen. Sawyers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Euell passt de bal met de wreef. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. King rent richting de bal. Kelly rent richting de bal. Kelly draait met de bal, schiet en ... Cargill bokst de bal weg.

34e minuut.
Inworp. Scarlett met de inworp. Klungelig pakt Kelly de bal. Kelly draait met de bal, schiet en ... Cargill probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool12 - CEDAR VALLY UNITED 1:0

39e minuut.
Campbell-Ryce geeft de bal voor. Inworp. Littlejohn met de inworp. Whittaker rent richting de bal. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ricketts rent richting de bal. Sawyers rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ricketts. Sawyers wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sawyers kan niet meer verder spelen. Barrett komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Powell geeft een lange en hoge pass. McDonald is nu in balbezit. Met opzet legt Simpson zijn tegenspeler op de grond. Simpson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool12 51%, CEDAR VALLY UNITED 49%.
liverpool12 - CEDAR VALLY UNITED 1:0

46e minuut.
Samuels geeft een hoge lob. McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddix begaat een overtreding. Maddix krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Littlejohn probeert de bal met de borst te controleren. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker passt de bal in één keer door. Barrett rent richting de bal. Barrett draait met de bal, schiet en ... Davis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
liverpool12 - CEDAR VALLY UNITED 1:1

53e minuut.
Littlejohn geeft de bal voor. Willams kopt de bal weg. Barrett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Scarlett rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Willams. Scarlett is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Euell zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gardner rent richting de bal. Gardner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool12 - CEDAR VALLY UNITED 2:1

57e minuut.
Kelly met een sublieme pass. Willams is nu in balbezit. Willams geeft een hoge lob. Barrett is nu in balbezit. Barrett haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Ricketts met een snelle inworp. Daar is Powell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. King maakt een afschuwelijke overtreding. King krijgt een gele kaart. Powell moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Powell kan niet meer verder spelen. Messam komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Willams is nu in balbezit. Kelly onderschept slim de pass. Gardner rent richting de bal. Gardner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Willams is nu in balbezit. Euell rent richting de bal. Euell probeert naar een medespeler te passen. Gardner rent richting de bal. Gardner haalt uit met een fantastische trap. Paal!

77e minuut.
Mendes rent richting de bal. Mendes passt de bal zonder na te denken. Willams probeert de bal aan de voet te houden. Gardner is nu in balbezit. Gardner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool12 49%, CEDAR VALLY UNITED 51%.
liverpool12 - CEDAR VALLY UNITED 2:1