Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CEDAR VALLY UNITED liverpool12
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Messam is nu in balbezit. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker probeert naar een medespeler te passen. Barrett rent richting de bal. Barrett haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CEDAR VALLY UNITED - liverpool12 1:0

12e minuut.
Inworp. Messam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ricketts de bal. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Whittaker rent richting de bal. Whittaker passt de bal in één keer door. Barrett rent richting de bal. Barrett haalt uit met een fantastische trap. Davis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CEDAR VALLY UNITED - liverpool12 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CEDAR VALLY UNITED 55%, liverpool12 45%.
CEDAR VALLY UNITED - liverpool12 2:0

51e minuut.
Willams met een snelle inworp. Littlejohn rent richting de bal. Littlejohn passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Whittaker de bal. Whittaker draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Samuels is nu in balbezit. Samuels geeft een hoge lob. Ricketts rent richting de bal. Ricketts passt de bal in één keer door. Messam geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Scarlett met de inworp. Euell is nu in balbezit. Euell passt de bal met de wreef. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
McDonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor verovert de bal door een tackle van achteren. Messam begaat een overtreding. Messam krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CEDAR VALLY UNITED 61%, liverpool12 39%.
CEDAR VALLY UNITED - liverpool12 2:0