Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kennyonone JONTAE UNITED
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Langley met een sublieme pass. Daar is Priestley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priestley passt de bal met de wreef. Simpson is nu in balbezit. Simpson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Langley geeft een lange en hoge pass. Mendes kopt de bal weg. Neil is nu in balbezit. Simpson verovert de bal door een tackle van achteren. Simpson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Hollis verovert de bal door een tackle van achteren. Hollis geeft een hoge lob. Simpson rent richting de bal. Simpson draait met de bal, schiet en ... Sinclair werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kennyonone - JONTAE UNITED 0:1

34e minuut.
Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown passt de bal in één keer door. Simpson rent richting de bal. Simpson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kennyonone - JONTAE UNITED 0:2

43e minuut.
Mendes geeft een lange en hoge pass. Ricketts kopt de bal weg. Whitmore heeft problemen om de bal te vangen. Simpson rent richting de bal. Simpson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kennyonone 47%, JONTAE UNITED 53%.
Kennyonone - JONTAE UNITED 0:2

55e minuut.
Neil is nu in balbezit. Langley verovert de bal door een tackle van achteren. Langley met een sublieme pass. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kennyonone - JONTAE UNITED 1:2

59e minuut.
Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts speelt de bal door. Whitmore is nu in balbezit. Simpson verovert de bal door een tackle van achteren. Simpson schiet op doel. Barrett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Mendes rent richting de bal. Mendes geeft de bal voor. Hollis probeert de bal aan de voet te houden. Simpson rent richting de bal. Simpson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Brown draait met de bal, schiet en ... Moore kopt de bal weg. Daar is Mendes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brown rent richting de bal. Brown haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kennyonone 44%, JONTAE UNITED 56%.
Kennyonone - JONTAE UNITED 1:2