Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
footballres vandetta clang
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten hopeless
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
McCallum geeft de bal voor. Daar is Howell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill rent richting de bal. Cargill draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Howell speelt de bal door. Klungelig pakt Samuels de bal. Cargill rent richting de bal. Cargill schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Marshall is nu in balbezit. Marshall geeft een lange en hoge pass. Fuller heeft problemen om de bal te vangen. Ziadie rent richting de bal. Ziadie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: footballres 61%, vandetta clang 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
footballres - vandetta clang 0:0

57e minuut.
Harris kopt de bal weg. Fuller rent richting de bal. Euell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Goodison probeert naar een medespeler te passen. Howell rent richting de bal. Howell passt de bal zonder na te denken. Cargill rent richting de bal. Cargill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Howell met een harde bal richting middenveld. Marshall kopt de bal weg. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller verovert de bal door een tackle van achteren. Fuller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ziadie probeert naar een medespeler te passen. Samuels rent richting de bal. Phillips is nu in balbezit. Samuels verovert de bal door een tackle van achteren. Samuels draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Powell verovert de bal door een tackle van achteren. Powell geeft een lange en hoge pass. Cargill is nu in balbezit. Cargill schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: footballres 60%, vandetta clang 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
footballres - vandetta clang 0:0