Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
djjjjjj D Young Fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Stewart rent richting de bal. Harris geeft de bal voor. Scarlett heeft problemen om de bal te vangen. Dean is nu in balbezit. Dean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Harris met een sublieme pass. Boyd rent richting de bal. Boyd geeft de bal voor. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
McCallum speelt de bal door. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford is nu in balbezit. Dean verovert de bal door een tackle van achteren. Dean haalt uit met een fantastische trap. McCallum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
djjjjjj - D Young Fc 0:1

23e minuut.
Phillips geeft een lange en hoge pass. Dean is nu in balbezit. Dean schiet op doel. Stephenson springt en kopt de bal. McCallum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
djjjjjj - D Young Fc 0:2

24e minuut.
Scarlett raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Earle komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Sinclair verovert de bal door een tackle van achteren. Sinclair probeert naar een medespeler te passen. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Simpson de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: djjjjjj 41%, D Young Fc 59%.
djjjjjj - D Young Fc 0:2

56e minuut.
Simpson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stephenson met de inworp. McCallum heeft problemen om de bal te vangen. McCallum geeft een hoge lob. McCallum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stephenson zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Crawford de bal. Dean is nu in balbezit. Dean haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Scarlett de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
djjjjjj - D Young Fc 0:3

72e minuut.
Simpson passt de bal in één keer door. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers met een sublieme pass. Boyd rent richting de bal. Boyd draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Earle bereikt de bal nog maar net als eerste. Earle geeft de bal voor. Daar is Simpson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyd is nu in balbezit. Boyd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
djjjjjj - D Young Fc 1:3

88e minuut.
Davis geeft een lange en hoge pass. Dixon met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Earle de bal onder controle te krijgen. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Phillips de bal. Earle bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean onderschept slim de pass. McCallum rent richting de bal. McCallum geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: djjjjjj 31%, D Young Fc 69%.
djjjjjj - D Young Fc 1:3