Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D Young Fc djjjjjj
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson passt de bal met de wreef. McCallum is nu in balbezit. Dean is nu in balbezit. Dean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Earle bereikt de bal nog maar net als eerste. McCallum onderschept slim de pass. McCallum passt de bal met de wreef. Dean rent richting de bal. Dean draait met de bal, schiet en ... McCallum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Boyd onderschept slim de pass. Simpson is nu in balbezit. Boyd verovert de bal door een tackle van achteren. Boyd haalt uit met een fantastische trap. Maddix werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Sawyers de bal. Sawyers geeft een hoge lob. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
D Young Fc - djjjjjj 0:1

31e minuut.
Sawyers rent richting de bal. Boyd is nu in balbezit. Sawyers rent richting de bal. Sawyers haalt uit met een fantastische trap. Boyd probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D Young Fc 56%, djjjjjj 44%.
D Young Fc - djjjjjj 0:1

71e minuut.
Stephenson kopt de bal weg. Crawford controleert de bal met de borst. Dean rent richting de bal. Dean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
D Young Fc - djjjjjj 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D Young Fc 61%, djjjjjj 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
D Young Fc - djjjjjj 1:1