Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rockvile fc aka40
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Klungelig pakt Fuller de bal. Maddix onderschept slim de pass. Maddix passt de bal zonder na te denken. Neil rent richting de bal. Neil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Whitmore de bal onder controle te krijgen. Johnson rent richting de bal. Johnson geeft de bal voor. Creary is nu in balbezit. Creary schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rockvile fc - aka40 0:1

37e minuut.
Davis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Green komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Burton met een snelle inworp. Maddix rent richting de bal. Maddix speelt de bal door. Hall is nu in balbezit. Hall draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gayle bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Reid neemt de hoekschop. Hall rent richting de bal. Hall haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Neil rent richting de bal. Hall heeft problemen om de bal te vangen. Kelly rent richting de bal. Neil verovert de bal door een tackle van achteren. Neil draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rockvile fc 55%, aka40 45%.
rockvile fc - aka40 0:1

53e minuut.
Moore geeft de bal voor. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nelson zijn tegenspeler op de grond. Nelson krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Whitmore rent richting de bal. Whitmore geeft de bal voor. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Creary bereikt de bal nog maar net als eerste. Creary schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dixon speelt de bal door. Kelly rent richting de bal. Kelly geeft een hoge lob. Whitmore rent richting de bal. Whitmore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rockvile fc - aka40 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rockvile fc 49%, aka40 51%.
rockvile fc - aka40 0:2