Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jnr. united mawuy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Moore probeert naar een medespeler te passen. Langley rent richting de bal. Sawyers speelt de bal door. Sinclair rent richting de bal. Sinclair haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Dawkins geeft een lange en hoge pass. Daar is Langley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair haalt uit met een fantastische trap. Gardner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jnr. united - mawuy 0:1

19e minuut.
Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins begaat een overtreding. Hyde is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crawford zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ziadie rent richting de bal. Ziadie schiet op doel. Harris probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jnr. united - mawuy 1:1

23e minuut.
Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore passt de bal met de wreef. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins verovert de bal door een tackle van achteren. Dawkins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lawrence rent richting de bal. Lawrence probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt McCallum de bal. Ziadie rent richting de bal. Ziadie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jnr. united - mawuy 2:1

35e minuut.
Langley geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sawyers met de inworp. Klungelig pakt Dawkins de bal. Dawkins geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jnr. united - mawuy 2:2

42e minuut.
Powell kopt de bal weg. Priestley rent richting de bal. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair schiet op doel. Waugh probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jnr. united 63%, mawuy 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jnr. united - mawuy 2:2

50e minuut.
Waugh geeft de bal voor. Klungelig pakt Lawrence de bal. Lawrence passt de bal met de wreef. Ziadie rent richting de bal. Ziadie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dawkins probeert naar een medespeler te passen. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Waugh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waugh krijgt een gele kaart. Sinclair moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sinclair kan niet meer verder spelen. Campbell-Ryce komt het veld opgelopen. Dawkins wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sawyers raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Green komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Klungelig pakt Crawford de bal. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jnr. united 48%, mawuy 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jnr. united - mawuy 2:2