Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
portland Dream Team Tyreke
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
King bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford verovert de bal door een tackle van achteren. Crawford speelt de bal door. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
portland - Dream Team Tyreke 1:0

11e minuut.
Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis geeft de bal voor. Francis rent richting de bal. Francis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Griffiths de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
portland - Dream Team Tyreke 2:0

14e minuut.
Dawkins passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Crawford de bal. Francis is nu in balbezit. Crawford rent richting de bal. Crawford draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hyde verovert de bal door een tackle van achteren. Hyde passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Francis de bal. Francis haalt uit met een fantastische trap. Griffiths probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dawkins passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Priestley de bal. Priestley speelt de bal door. Howell rent richting de bal. Howell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Ziadie de bal onder controle te krijgen. Howell is nu in balbezit. Howell passt de bal zonder na te denken. Davis rent richting de bal. Davis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Crawford passt de bal zonder na te denken. Priestley bereikt de bal nog maar net als eerste. Priestley met een sublieme pass. Howell rent richting de bal. Howell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Hyde de bal. Davis is nu in balbezit. Met opzet legt Hyde zijn tegenspeler op de grond. Hyde krijgt een gele kaart. Davis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Davis kan niet meer verder spelen. Gayle komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: portland 31%, Dream Team Tyreke 69%.
portland - Dream Team Tyreke 2:0

49e minuut.
Hyde rent richting de bal. Gayle onderschept slim de pass. Dawkins verovert de bal door een tackle van achteren. Gayle verovert de bal door een tackle van achteren. Gayle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
King geeft een hoge lob. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins verovert de bal door een tackle van achteren. Gayle is nu in balbezit. Gayle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Francis rent richting de bal. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis probeert naar een medespeler te passen. Crawford is nu in balbezit. Crawford haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Priestley bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Crawford is nu in balbezit. Francis rent richting de bal. Francis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Stephenson met een snelle inworp. Priestley bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde begaat een overtreding. Hyde krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Daley met een sublieme pass. Priestley kopt de bal weg. Gayle rent richting de bal. Howell is nu in balbezit. Howell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Gayle de bal onder controle te krijgen. Priestley rent richting de bal. Priestley geeft de bal voor. Ricketts rent richting de bal. Ricketts geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: portland 54%, Dream Team Tyreke 46%.
portland - Dream Team Tyreke 2:0