Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D Young Fc rockvile fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Neil geeft de bal voor. Simpson heeft problemen om de bal te vangen. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall draait met de bal, schiet en ... Maddix probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
D Young Fc - rockvile fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D Young Fc 65%, rockvile fc 35%.
D Young Fc - rockvile fc 0:1

57e minuut.
Whitmore is nu in balbezit. Neil onderschept slim de pass. Neil probeert naar een medespeler te passen. Hall is nu in balbezit. Hall draait met de bal, schiet en ... Maddix probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
D Young Fc - rockvile fc 0:2

59e minuut.
Maddix geeft de bal voor. Reid is nu in balbezit. Simpson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simpson krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Nelson rent richting de bal. Nelson geeft een lange en hoge pass. Hall is nu in balbezit. Hall haalt uit met een fantastische trap. Reid krijgt zijn hoofd ertegen. Maddix probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
McCallum passt de bal in één keer door. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean onderschept slim de pass. McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. McCallum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D Young Fc 53%, rockvile fc 47%.
D Young Fc - rockvile fc 0:2